Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

maanantai 23. joulukuuta 2013

Kasvun iloja

Amarylliksen vauva, eli A4-poikanen on osoittautunut todella vahvaksi ja nopeasti kehittyväksi yksilöksi. Masun perusteella maitobaarilla on tullut vierailtua kokoonsa nähden 3 poikasen edestä. A4-poikanen on kasvanut Kleopatran poikasten ohi sekä kooltaan että painoltaan. Tänään punnittuna painoa näyttäisi olevan 376 g 3 viikkoa vanhana. Uskoakseni, tästä naaraasta tulee täysikasvuisena isokokoinen! Virallinen nimi on päätetty, mutta jääköön vielä salaisuudeksi kunnes saan lähetettyä rekisteripaperit rekisteröijälle. Kotoisammin kuitenkin kutsumme häntä "Aksuksi".

KAPI..!!! Eiku siis.. Se onkin baldwin! :DD Kyseessä on tosiaan edellisessä postauksessa ollut sama marsu. Kleopatran naaras poikanen on osoittautunut baldwiniksi ruveten kaljuuntumaan. Naaras poikanen on kuin ilmetty isänsä, Satukallion Ilmarinen valkealla piirrolla päässä. Naaras on väritykseltään Black/Golden/White. Turkin harvenemisen huomasi aluksi silmien ympäriltä, sitten crestistä ja nyt etupää on täysin kalju. Kleopatran naaras poikasella on tällä hetkellä painoa 256 g.

Kleopatran uros poikanen on väritykseltään Black Dalmatian, valkovoittoinen poikanen omistaa samanlaiset isot dumbo-korvat kuin Kleolla. "Mini-Kleo"ksi kutsumani pikkuinen painaa 248 g ja on luonteeltaan oikea Kilju-Kalle. Näin äänekästä vauvaa ei toivottavasti tule vähään aikaan uudestaan vastaan.

11. joulukuuta saapui myös odotettu vuoden viimeinen Suomen Marsuyhdistys ry jäsenlehti Marsu Magazine. Neljä kertaa vuodessa on aina iloa huomata, kun postilaatikkoon on tipahtanut uusi lehti. Piristävää luettavaa ja pistää aina hymyn korviin asti. Mikäli juuri sinä olisit kiinnostunut saamaan itsellesikin yhtä marsumaisen lehden postiluukkuun Suomen Marsuyhdistys Ry:n jäseneksi voi käydä liittymässä täällä.

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihania lapsia:'3! Hyvää joulua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset kiittää! Hyvää joulua myös teille. :)

   Poista
 2. Ihania marsusia! Kirjoitat hyvin ja slkeästi

  VastaaPoista
 3. +++ oli pakko liittyä!aivan ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, piristitpä päivääni oikein kerta heitolla! :)

   Poista
 4. onpa hieno ja näyttävä ulkoasu ! Kumminkaan blogin aihe ei ole sellanen josta mä kiinnostun, mut monet varmaa tykkää !

  kuvat on hyviä ja kirjotat selkeetä tekstiä :-)

  VastaaPoista
 5. Aksuhan kasvaa todella isoksi,kun minun marsu Alma painaa nyt n.400g ja on 5 vk.

  VastaaPoista
 6. En vaan pääse yli siitä miten söpö toi hulamekko tolla baldwin tytyllä on :''3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.