Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

tiistai 16. lokakuuta 2012

Vaahteran lehtiä

Olen aina ihaillut syksyn tuomia kauniita värejä ja harmitellut samalla sitä etten voi viedä marsuja ulos syksyn tuomien kylmien säiden takia. Syksy on niin ihanaa aikaa kaikkine väreineen, ellei märkiä ja sateisia päiviä lasketa mukaan. Tänään oli kyllä poikkeuksellisen erikoinen sää. Koulupäiväni aikana välillä satoi ja pian saattoikin paistaa aurinko ikkunasta ulos katsoen. Onneksi kotiin päästyäni sää oli aurinkoinen ja kaunis, niimpä päätin lähteä keräämään vaahteran lehtiä kuvatakseni marsuja. 
En voi viedä marsuja ulos, mutta voin tuoda värikkäät lehdet sisälle!

Kaverukset olivat todella yllättyneitä, kun keskeytin heidän rauhaisan syömishetkensä ja laitoin heidät keskelle vaahteran lehtiä. Voi sitä, marsujen ilon määrää kun pääsivät pyörimään erikoisia tuoksuja täynnä oleviin ja raikkaalta maistuviin keltaisen ja punaisen sävyisiin lehtiin. Pitkistytsyt olivat todella innoissaan, eivätkä meinanneet pysyä 'turkeissaan' innostuksen myötä. Molemmat tyytyivätkin aloittamaan vaahteran lehtien mutustamisen ja ympäriinsä säntäilyn. Erityisesti Valeria kiinnostui enemmän ympäristöstä kuin kameraan tuijottamisesta. Omistajan päänvaivaksi Valeria päättikin tehdä juuri sitä mitä omistaja ei kaipaa, nimittäin ympäriinsä säntäilyä.

Onneksi kaiken päätteeksi pikkuinen rasavilli Valeria alkoi väsyä ja alkoi käpertyi kaverinsa Savannahin viereen ja poseerata astetta rauhallisemman kaverinsa vieressä söpösti. Kuvista ei varmasti huomaa, mikä työ vilkkaan marsun paikalla pitämisessä on. Pidemmittä puheitta tämän päiväiset kuvat ovat tässä. :)


23 kommenttia:

 1. ihania syksyisiä kuvia, ja suloisia marsuja :3

  VastaaPoista
 2. ja voitaisko pistää linkit vaihtoon? :)
  http://mmake-it-work.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, käyhän se. Lisään sun blogin linkin mun linkkilistaan.

   Poista
 3. Ihania kuvia :3
  Hölmön näköisiä kun katsovat tuolleen suu auki(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Minun pikku hölmöläiset x) Marsuilla on oikeastaan kokoajan suu 'auki'. Sitä ei vaan huomaa, ellei marsu katso kuono kohti kattoa.

   Poista
 4. Hauskoja kuvia! Et varmaan ole ainoa, joka on yrittänyt vangita nuo syksyn ihanat värit, nimimerkillä kokemusta on :D Etsimällä etsin ulkoa kohtaa, jossa olisi kaunis ruska näkyvillä ja saisi koiran istutettua kaiken keskelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hah, elikkä tuttua tunnetta sinäkin siis podet. ;)

   Poista
 5. Toi eka kuva<3 Mulle tulee kauheen haikea olo välillä kun kattoo sun marsujen kuvia! On niin ikävä omia kuikuttajia:)

  VastaaPoista
 6. Voi että, ikävää kuulla että marsujeni näkeminen tuo haikeita muistoja mieleen. Toivottavasti hankit joskus tulevaisuudessa marsuja uudestaan. :)

  VastaaPoista
 7. Ihania marsuja! :)

  Liitä toi koodi: h3.post-title
  {text-shadow:0px 0px 8px #f46302}
  tolla saat tekstiotsikkoo
  h2.date-header
  {text-shadow:0px 0px 8px #f46302}

  blogin mallin suunnittelutyökalusta löytyvään CSS-tekstikenttään, (löytyy kun selaat "sivun teksti"-alspäin, ihan vikana on toi CSS-juttu). ton värin saa muutettua kun pistät #f46302 tilalle jonkun toisen värin! :)

  VastaaPoista
 8. Oij ihania ja söpöjä marsuja! hyviä kuviakin! Ei oo ennen tullu tormättyä tälläseen marsu blogiin, kiva blogi :)

  VastaaPoista
 9. Ompas karvaisia marsuja :--) ihania pikku söpöilijöitä!

  VastaaPoista
 10. ooi suloisia <3 :)

  www.tiia-liina.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Kauheee marsu kuume nytte! Siis nuo on nii sulosia! :)

  VastaaPoista
 12. tuitui mitä marsuja ♥ mullaki oli joskus tollane, tosiaa sellane vähä lyhytkarvasempi ja jos saisin uude marsun nii tosiaa ottaisin pitkäkarvasen! aiva ihania ♥

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.