lauantai 5. marraskuuta 2011

Sunnuntai päivä

Tänään on lauantai 5.11. Vietin tänään mitä upeimman päivän marsujen kanssa, pesin ja puunasin molemmat tytöt omaksi ilokseni, koska niiden viime kertaisesta pesusta oli jo aikaa. Yhteensä tämän operaation kanssa meni useampi tunti, eli voiko parempaa ajanvietettä olla kuin viettää aikaa omien kultien kanssa?

Pidän todella tärkeänä sitä että ihmiset uhraavat todella paljon aikaa lemmikkeihinsä, ja itse yritän aina pitää siitä kovasti kiinni, että noudatan myös omaa tavoitettani. Minulla todella harvoin on aikaa hoitaa marsuja arkipäiväisin mitenkään erityisemmin kuin perushoidojen muodossa, joten jokainen viikonloppu tulee yleensä vietettyä näitä omia possuja hoitaessa.

Aika kului tietenkin myös marsujen kuvaamisessa. Pesin Savannahin ensin, joten se pääsi ensimmäisenä poseeraamaan kameralle ja sen jälkeen pesin myös Valerian, nyt ovat molemmat possut onnellisina häkissä putputtamassa heinää.

Valeria: "Mulla on Pikku Nälkä!"

4 kommenttia:

  1. voi kun pesusta tuli puhdaas söpöläinen<3 sun marsut on niii ihania!

    VastaaPoista
  2. Ahaha, ne on tollasia moppeja molemmat : D Sava posettaa kauniisti tos vedessä.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.