perjantai 25. marraskuuta 2011

Tyhmiä vai fiksuja?


Välillä sitä miettii onko noilla jyrsijöillä aivoja, mutta joskus sitä tajuaa kuinka viisaita ne osaa olla. Esimerkiksi haluan painottaa noiden päässä olevaa 'kelloa'.

He tietävät tasan tarkkaan milloin sitä ruokaa pitäisi olla siinä naaman edessä ja miten muutenkaan sitä pyydetään omistajalta kuin hyppien tasajalkaa purut pöllyen ja pureskellen kalteria. En tiedä onko tämä sattumaa vai ei, mutta joka kerta kun meillä käy ihmisiä kylässä niin jostain kumman syystä noi marsut älyää että nyt ollaan niin hienoa leidiä kuin olla ja voi. En sitten yhtään ihmettele miksi kaikki ihmiset haluavat aina tarjota näille söpöläisille salaattia kun kerran osataan pyytää nätisti viikittäen nappisilmät ja lörppöhuulet törröllään, mutta sitten kun minä olen paikalla yksikseni niin sitten kiukutellaan. Kuka sano että marsu on tyhmä eläin? Hah! Kyllä se marsukin ajattelee vaikka kuinka pähkinän kokoiset ne aivot voisivat olla.

En tietenkään halua yleistää että kaikki marsut olisivat fiksuja, sillä osaavat ne nämäkin olla tyhmiä. Joskus ne ei älyä mihin mä ne ruuat olen laittanut ja sitten vain jatketaan sen kalterin pureskelua sen takia kun ei mennyt sinne kaaliin minne mä ne ruuat pistin. Luulen etten ole ainoa jyrsijänomistaja joka joskus miettii jyrsijäntä fiksuutta ja tyhmyyttä, ainakin itse tulee törmättyä päivittäin näihin asioihin joissa marsu voisi olla edes hieman fiksumpi tai jopa tyhmempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.