Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

Myynnissä

Päivitetty: 24.12.2013

Ei tällä hetkellä mitään myynnissä!


Tulevia/suunnitteilla olevia poikueita voi vilkaista täältä.Mitä pitäisi tietää ennen kuin ottaa yhteyttä?


Kun otat minuun yhteyttä sähköpostilla, kerro itsestäsi ja minkälaisen kodin voisit marsulle tarjota. Jokainen myyväni marsu lähtee meiltä terveenä.

Meiltä uusiin koteihin lähtevät marsut myyn ainoastaan aidosti kiinnostuneille ja vastuullisiin koteihin, joissa niistä ollaan valmiita pitämään lemmikin tarpeiden mukaan hyvää huolta. Marsu on laumaeläin ja näin ollen tarvitsee lajitoverinsa seuraa eli marsuja ei myydä yksineläjiksi ja vähintään viereisessä häkissä pitää olla marsutoveri. Suomen Marsuyhdistyksen suositus on ettei marsuja myydä yksineläjäksi, sillä ihmisen seura ei korvaa lajitoverin seuraa.

Mikäli marsu tulee alaikäisen lemmikiksi, on huoltajalla aina ensisijainen vastuu huolehtia marsusta. Marsu ei ole pienen lapsen lemmikki. En myy marsuja alaikäiselle ilman huoltajan lupaa ja läsnäoloa ostohetkellä, joten olisi toivottua että itse huoltaja olisi minuun viimeistään varausmaksua vaadittaessa yhteydessä.

Olisi toivottua, että marsut saisivat itselleen loppuelämän kodin. Kasvattamillani poikasilla on elinikäinen palautusoikeus: jos et pysty pitämään marsua, se voi aina tulla takaisin meille. Ota tällaisessä tilanteessa minuun yhteyttä, sillä en toivo marsuja edelleen myytäviksi.

Meillä syntyneet poikaset myydään vähintään 5-viikkoisina. Marsut luovutetaan omistajille pestyinä (Imaverol) ja loishäädettyinä (Stonghold). En kuitenkaan pysty takaamaan, että meiltä ostetut marsut ovat terveitä koko loppuikänsä. Marsut saavat mukanaan rekisteripaperit ja pussin puttua pellettiä (Altromin kasvatus) ja elinikäisen 24/7h avun kanssa, tarvittaessa myös hoito-ohjeen, mikäli kyseessä on uusi marsunomistaja.

Poikasta ostaessa perin aina varausmaksun. Varausmaksu on suuruudeltaan 20€ ja hyvitetään loppuhinnasta noudettaessa, mikäli haluat maksaa marsun käteisellä ja tasarahalla. Varausmaksu maksetaan vuorokauden sisällä varauksesta tililleni. Katson marsun varatuksi vasta kun varausmaksu näkyy tililläni, ja mikäli varausmaksua ei kuulu vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, katson varauksen peruuntuneeksi ja näin ollen marsu on varattavissa muille halukkaille. Jos joudut perumaan marsun varauksen, varausmaksua ei palauteta, sillä tällöin varaus on peruuntunut minusta riippumattomista syistä. Varausmaksu palautetaan toki tilanteessa jos varattu marsu esimerkiksi kuolee/sairastuu tai sille tapahtuu jotain ennen luovutusta.

Marsut sijaitsevat kotonani Espoon Suomenojalla, josta ne voi noutaa sovittuna ajankohtana. Myynnissä olevien marsujen kuljetusmahdollisuuksia kannattaa kysyä minulta sähköpostilla! Kuljetus onnistuu lähes jokaiseen Suomen Marsuyhdistyksen tapahtumiin. Tulevat Suomen Marsuyhdistyksen tapahtumat, jonne itse olen menossa voi vilkaista täältä.

Minuun saa yhteyden sähköpostilla: johanna.hiekkamies@gmail.com ja puhelinnumeroni saa tarvittaessa kysymällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.