Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Marsunäyttely Turussa 20.7.2013

Olin Kleopatran kanssa SMY:n marsunäyttelyssä Turussa  20.7.2013. Näyttelyä edeltävä yö jäi hieman lyhyeen, sillä nukkumaan pääsin vasta yhden maissa yöllä. Nooh, kyllä vähän vähemmilläkin yöunilla ihan hyvin pärjäsi! Aamulla herättyäni olin lyhyistä yöunista huolimatta virkeä ja sain loputkin tavarat pakattua valmiiksi ja sitten olikin aika suunnata kohti Tortinmäkeä Kleopatran kasvattajan kyydillä.

Ulkomuoto luokassa tuomareina olivat Katja Kivipuro ja Rita Ribeiro ja Kleopatra osallistui molemmille tuomareille, eli kävi kaksi kertaa pöydällä. Katjalla Kleopatra sijoittui 3/3 ja Juliella 2/3.
Jee, PARAS TOINEN! Sen lisäksi Kleo osallistui kasvattajansa kanssa kasvattajaluokkaan.
Koe-Standardien paras toinen.
 Näyttelypäivän buffa ostokset: Ihana sheltie piparkakkumuotti, pieni marsu saippua ja Nordic Championship Show-tarra.

Seuraava näyttely Kleopatran kanssa onkin syyskuussa Espoossa, Pohjoismainen yhteisessä voittajanäyttelyssä Oittaalla, eli täältä me tullaan Nordic Championship Show!

21 kommenttia:

 1. Milloin näyttelytät Savaa ja Valeriaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savan ja Vallun näyttelyurat ovat jo takana päin. Molemmat viettävät leppoisia 'pullamarsun' päiviä ihan lemmikkeinä, ei enää näyttelymarsuina. :)

   Poista
 2. Hauska blogi sulla, ainakin erilainen kuin muilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Samanlaista ei ainakaan tule vastaan. :)

   Poista
 3. onnea kovasti!

  Ensimmäinen marsublogi johon törmään ja tykkään. ihana! Itsellänikin on kotimarsu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Kotipossut on IN. <3 Omat pitkikseni ovat tätä nykyään kotipossuja.

   Poista
 4. Kiva blogi :) Itse kyllä vielä ajelehdin ulapalla tästä marsunäyttelystä kun en ole siitä koskaan kuullutkaan :D Mutta tosi kiva blogi, selvää tekstiä ja kuvia :) Jään lukemaan ja toivon että en enään jää sinne ulapalle keikkumaan ! Tämä sinun blogisi on kyllä kivaa vaihteluakin heppa-, ja lifestyleblogeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :') Heh, ei ole ensimmäinen kerta kun ihmetellään, että "onko marsuillekin näyttelyitä?!"
   Tällainen kommentti pisti ihan hymyn huulille. Ihanaa saada kiinnostuneita seuraajia blogini 'matkalle' mukaan. :)

   Poista
 5. Aivan ihania marsuja sulla, uusin tulokas erityisesti! Vähän mä salaa alan kaipaamaan omiakin marsuaikoja... :)

  VastaaPoista
 6. Asia jota en ole koskaan ymmärtänyt enkä välttämättä tahdokaan ymmärtää - marsunäyttelyt. Dafuq really, ihmetellään ja käännellään mistään mitään ymmärtämättömiä nakkeja D: Oh my

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä mitään! :) Kaikkea ei tarvitse, eikä oikeastaan pidäkään ymmärtää.
   Ideahan on loppuen lopuksi sama kuin esim. koiranäyttelyissä, eli verrataan näyttelytettävää yksilöä rodun standardiin.

   Poista
 7. Siis omg! Upee blogi <3 Miulla onkaks pulla koimarsuu ja oon joskus ajatellu niillä jotkuu kotikaupungin lemmikkinäyttelyt pyörähtää (jos nyt niitä enää tällä vuosituhannella tulee :"D) ku kaveri tosta naapurista siellä kävi ihan lemmikkikaupan marsulla nii sijottu ihan hyvin :3 että mitä siihen vaaditaan ja onko nykypäivänä olemassa edes tämmösiä lemmikkinäyttelyitä kun joskun vuosi sitten kattelin netistä vastaavia näyttelyitä, mutta löysin vain ihan marsunäyttelyitä, mutta siihen ilottaminen ei ollut emän ja isän nimeä laittoa vaikeampaa :3 tämmöset jutut kiinnostais, toivon että vastaat :3 +++ marsut rules :'D <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas vaihteeksi kivasta kommentista! Kommenttejasi on aina mukavaa lukea ja ne piristävät maa päivääni. :) Ei tarvitse huolehtia, nimittäin vastaan jokaiseen kommenttiin minkä saan. Ja marsut RULAA! ;)

   Oletan, että marsusi ovat risteytyksiä, eli eivät omista papereita. Ihanat marsusi voivat osallistua PET-luokkaan eli marsujen lemmikkiluokkaan jossa arvioidaan marsua lemmikin ominaisuuksilla. Marsunäyttelyitä järjestetään ympäri suomea. Jokaisessa SMY:n näyttelyssä on PET-luokka ja sen lisäksi rekisteröidyille marsuille tarkoitettu ULM-luokka, eli ulkomuotoluokka johon voit osallistua ainoastaan paperisella marsulla. Myös muutkin lajiyhdistykset järjestävät näyttelyitä marsuille!

   Ensinäkin suosittelen sun käyvän tutustumassa SMY:n kotisivuilla. Sieltä löytyy ohjeita marsun valmisteluun näyttelyä varten ja näyttelykalenteri, johon on listattu tulevat näyttelyt:
   Suomen Marsuyhdistys Ry

   Sen lisäksi on maakuntakohtaisia yhdistyksiä, jotka järjestävät jyrsijänäyttelyitä. Missä maakunnassa asut? Sillä voin auttaa löytämään, mikäli omalla maakunnallasi on lajikohtainen yhdistys etkä itse löydä sitä. :)

   Poista
  2. Voi kiitos kovasti että vastasit :) asun kymenlaaksossa tarkemmin ihan kouvolassa ja kyllä apu kelpaa jos jaksat minua auttaa :3 voit myös laittaa sähköpostia mulle :D mulla ei ihan blogger tiliä ole, mutta jos jotenkin voitas tässä sähköpostit vaihtaa..? :D voisin silloin myös laittaa kuvia näistä ihanuuksista :3 ja viellä tälleeen btw-pidän tälläkin hetkellä tätä ihanaa kultamurusta sylissä :'3 en kyllä ymmärrä miten joku voisi olla tykkäämättä näistä ihanista marsuista :333

   Poista
  3. Tällainen lajikohtainen yhdistys löytyi:
   Kaakkois-Suomen Kani- ja Jyrsijäharrastajat yhdistys
   Ehkä mahdollisesti lähin yhdistys, joka järjestää näyttelyitä sun muuta toimintaa lähialueellasi.

   Samanhenkisiä kavereita on aina ihanaa saada lisää, joten s-postien vaihto käy miuluusti! :) Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla: johkulii@gmail.com.

   Poista
  4. Voi kiiiiiiitos koko sydämmestäni :D ihanaa saada uusi kaveri myös joka on innoissaan tästä marsu asiasta :D nyt porukatkin jo vähän innostu tästä näyttelemisestä :333 hymy nousee oikein poskille :D voin vaikka sinulle kuvia säpössä laittaa noista meidän tytteleistä :3

   Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.