Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Sastamala 11.1.2014

Vuoden ensimmäinen näyttely oli lauantaina Sastamalassa Vammalan Seuratalolla ja näyttelypaikka oli IHANA. Herätys oli mukavasti viiden maissa ja viisitoista yli kuusi pääsimme starttaamaan kohti Sastamalaa. Menomatkalla sää suosi meitä ja matka sujui rattoisasti pienestä väsymyksestä huolimatta. Oli yllättävää huomata menomatkalla, että mitä kauemmas menimme sitä enemmän saimme nähdä lunta. Paikan päälle saavuimme tyylikkäästi kymmenen tienoilla ja melkein sanoisinko jopa "myöhässä".
Päivä oli omalta osaltani kiireetön, sillä minulla oli mukanani vain Piatti, joka osallistui molemmille ulkomuototuomareille klipatuun. Katja Kivipurolla Piatti oli 1/2 -> Paras klipattu ja Don Paynella 2/2. Sain myös osakseni auttaa Jessicaa hänen abyjensa handlaamisessa. Kyllä siinä pää meinasi mennä sekaisin näiden rusettihärpäkkeiden kanssa, sillä niitä vaan on niin paljon. Mikä on abyjen ikuisen suosion salaisuus!

Paluumatkalle päästiin väsynein mutta loistokkain mielin, sillä näyttelyvuoden avaaminen Sastamalassa meidän porukan osalta ei olisi voinut sujua paremmin. Jotenka tulevia näyttelyitä innolla odottaen!


Eilen poissaollessani oli oven taakse pupsahtanut tällainen paketti. Yllätys oli kyllä melkoinen, että mikä se tämä nyt on?! Hetken jo ehdin miettiä onko jätetty väärään osoitteeseen kun yritin pimeässä tihrustaa mistä on kyse.
Yllätys muuttui kuitenkin positiiviseksi rahdatessani paketin sisälle ja tutkiessani sisällön. Paketista paljastui Sasksasta tilaamani kahdentoista pulun eli kuuden marsun puluboksi. Nyt mahtuu useampi marsu matkustamaan samaan aikaan!
Puluboksin tilasin breker verkkokaupasta. Aikaisemman yhden marsun puluboksin ostin taannoin suomalaisesta pienestä verkkokaupasta, joka oli erikoistunut pulujen tarvikkeisiin. Nyt kuitenkin useampi vuosi myöhemmin on kyseinen verkkokauppa kadonnut eikä pulubokseja (tietääkseni) enää saa Suomesta, joten piti sitten turvautua brekeriin ja Saksasta tilaamiseen.

12 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Yritin tuossa laittaa tähän hetki sitten kommenttia, mutta kone jumitti ja kommentti taisi hävitä. :D

  Onneksi olkoon iloisia ylläreitä täynnä olleestä näyttelyreissusta! :) Täytyy muuten ihan näin näyttelyissä käymättömänäkin ihmisenä mainita, että tuo siun näyttelyyn viemäsi marsu näyttää aivan uskomattoman upealta! Ultimaalinen "WAU O.O"-efekti tuli kun näin kuvat! *sydän*

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sä keksit näitä ihania kommentteja? Aina saat piristymään. :) KIITOS niistä. <3 Heh, ei muuta kuin näyttelyyn kera ihanuuksiesi niin pääset ihastelemaan tätä kaunista urosta ihan livenä. ;) Lupaakin, että näyttelyissä vielä nähdään. ;D

   Poista
 3. tietääkö sinä järjestetäänö täällä Lapin puolella nuita näyttelyitä? Olis kiva käydä kokeilemassa ''mamman'' kanssa minkälaista siellä on☻olen eläinkaupasta ostettu eikä minulla ole papereita tai kasvattaja nimeä, mutta silti minä olen ihan keskiverto rusettimarsu ;D Terveisin: Mauri Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marsunäyttelyitä järjestetään ympäri Suomea, joten varmasti asuinpaikkakuntasi lähin lajiyhdistys järjestää jyrsijänäyttelyitä, joissa on myös luokat marsuille. Paperiton marsu voi osallistua marsunäyttelyissä PET-luokkaan. :)

   Poista
 4. Kiitti kun vastasit :) Nyt sitten silmä kovana mamman kanssa seurataan marsuyhdistyksen sivuja että tuleeko niitä näyttelyitä tännekkin päin♥ T: Mauri Mapatus Möhömaha Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! :) Kannattaa myös vilkaista nämä alayhdistykset: http://www.skjl.net/alayhdistykset.html

   Poista
 5. Kiitos vastauksestasi! ☻ Nytten sitten mamman kanssa matkaan! ♥

  VastaaPoista
 6. Mäkin teen pian oman blogin :D sen nimeksi tulee matka maan marsupisteeseen

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.