Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Marsunäyttely Lohjalla 18.5.2013

Oltiin Kleopatran kanssa SMY:n juhlanäyttelyssä Lohjalla 18.05.2013. Aamu alkoi heräämällä seitsemältä ja pakkaamalla tavarat autoon pikaisesti ja hyvissä ajoin yhdeksältä oltiin Harjulan nuorisotilalla, näyttelypaikalla. Kauan jatkunut näyttelytauko päättyikin sitten sopivasti juhlanäyttelyyn ja oli ihanaa nähdä kaikkia tuttuja ja jutella niitä näitä samanhenkisten ihmisten kanssa. Hieman näyttelypaikan meininki vaikutti muuttuneen, mutta ei ollenkaan huonompaan suuntaan!

Päivä oli aivan mahtava ja suurimman osan päivästä vietin ystäväni kanssa buffassa istuen. Ulkomuoto luokassa tuomareina olivat Ian Reynolds ja Julie Gallagher ja Kleopatra osallistui molemmille tuomareille, eli kävi kaksi kertaa pöydällä. Ianilla Kleo sijoittui 4/4 ja Juliella 2/4 kunniamaininnan kera, sen lisäksi Kleo osallistui kasvattajansa kanssa kasvattajaluokkaan.
Kasvattajaluokassa kasvattajan esittämänä Kleopatra ja Kleopatran sisko Satukallion Kuningatar Nitoqris. Sijoitus oli muistaakseni kasvattajaluokassa kolmas.
Kleopatran arvostelut.
Oikealla ensimmäiset UML-tuomaripöydät ja viimeinen PET-luokan pöytä.
Puffasta katsottuna näyttelypaikkaa. Ja NAM! Puffassa oli taas vaihteeksi hyvät syötävät ja seura mitä mainioin.
Oli kerrassaan mahtava näyttelypäivä takana Lohjalla SMY:n juhlanäyttelyssä, ja seuraavissa näyttelyissä sitten nähdään!

8 kommenttia:

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.