keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulua odotellessa

Joulun lähestyessä meillä aletaan tekemään puuroa sekä ihmisille että marsuille. Ihmettelette varmaan "marsuille?" - kyllä vain marsuille myös. Nämä omat marsuni ovat oppineet rakastamaan puuroa ja sitä ruinaavat molemmat samanlailla kuin tuoreruokaa saadessaan, eli kalteria pureskellaan ja mekastetaan aivan muuten vain. Voiko omistaja olla antamatta ruikuttavalle kiljukallelle ruokaa kun hän sitä pyytää?Ajattelin tämän postauksen aiheena kertoa tästä marsuille tarkoitetusta puurosta jota on meillä syöty useampaan otteeseen, ajattelin jakaa tämän ohjeen muidenkin kanssa että muutkin pääsevät tekemään näin joulun lähestyessä marsuille puuroa. Suosittelisin itse tarjoamaan tätä pienin määrin ensin, varsinkin jos marsusi vatsa on herkkä uusille ruokalajeille, mutta jos marsu on saanut monipuolista ja laadukasta ruokaa niin vatsan pitäisi kestää jopa tällaistä hieman erilaista ruokaa.
Itselläni ei ole kokemusta sopisiko tämä muille jyrsijöille tai kaneille, jos kokeilette niin kertokaa miten maistui. Ohessa vielä ohje itse puuron tekemiseen.

Ohje:
1. Kaasa astiaan kädenlämpöistä vettä (Mieluiten kannelliseen astiaan)
2. Kaada desilitra pikakaurahiutaleita (Riippuen astian koosta, jos haluet tehdä enemmän laina yksi tai pari desilirtaa lisää. Huom! Käytä sokerittomia tai vähä sokerisia pikakaurahiutaleita, pieni määrä sokeria ei haittaa, sillä se haihtuu pois.)
3. Laita astia jääkaappiin hautumaan vuorokaudeksi tai puoleksi.
4. Ennen marsuille tarjontaa sekoita puuroa ja anna sen hieman lämmetä

Ja siinä on valmis puuro nauttittavaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.