sunnuntai 11. joulukuuta 2011

1.12

Tänään ajattelin tehdä pienoisen postauksen 1.12 saapuneista Zooplus tilauksista. Paketti saapui noin. viikossa ja oli harvinaisen hyvin pakattu. Mitään ei saapunut rikkoutuneena ja kaikki tavarat tulivat samassa paketissa. Aikaisemmasta Zooplus tilauksesta olikin jo aikaa ja silloin tilaamani Tima Mega C! -marsunruoka pussi saapui rikkoutuneena. Ruoka oli todella maistuvaa, mutta sitä en kauaa ehtinyt syöttää sillä osa ruuasta oli jouduttu heittämään roskiin, sen jälkeen en sitten uskaltanut ostaa uudestaan kyseistä ruokaa.
Tulleessa paketissa oli mm. 2x LivingWorld-lasijuomapullo (769 ml), 2x Food-Ball (12 cm), JR Farm -heinätunneli (pituus: 25 cm), 2x Teräsruokakuppeja, Heinäpesä (16 cm), Bunny Toy (halkaisija: 20 cm), Pieneläinpeti (35 x 28 cm)


Kaikista tavaroista eniten odotin lasipullojen saapumista. Olin kauan harkinnut hankkivani marsuille lasipullot niiden 'paremmuuden' takia. Nyt käyttön jälkeen ne ovat osoittautuneet hyväksi. Yleinen puhdistus veden vaihtaessa on miellyttävämpää kuin muovisen + likaisuuden huomaa paremmin lasisestä pullosta. Täysin vuotamaton pullo ei ole, sillä ollessaan täysin täynnä pullot vuotavat samanlailla kuin muoviset pullot.

Zoopluksen tuotekuvaus:
"Kätevä juomapullo on ympäristöystävällistä kierrätyslasia. Lisäksi se on erittäin tukeva, ja sen voi pestä helposti astianpesukoneessa. Suuosassa on tuplakuulat estämässä pisaroiden tippumista, jotta alusta pullon alla pysyy kuivana. Erikoisominaisuutena on pieni muoviporkkana, josta näet helposti veden määrän ottamatta pulloa pois telineestään. Mukana tulee 2 kiinnikettä, joilla pullon saa tukevasti kiinni häkin ristikkoon joko sisä- tai ulkopuolelle. Pullossa oleva ura pitää pullon tiukasti paikallaan. "

LivingWorld-lasijuomapullo lyhyesti:
 • kierrätyslasia
 • pureskelunkestävä
 • tuplakuulat pitävät tipat sisäpuolella
 • astianpesukoneenkestävä
 • mukana 2 kiinnikettä

2 kommenttia:

 1. Kun Zooplussaan lähettää palautetta esim. tollasesta rikkoutuneesta tuotteesta, niin ne lähettää uuden ilmaseks tilalle eikä vanhaa tarvii palauttaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Pistän asian korvan taakse jos rikkoutuneita tuotteita meille vielä ilmenee :)

   Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.