Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Hallituslainen vuodelle 2014

Sitä edellisenä sunnuntaina oli SMY:n syyskokous Lohjalla ja HUPSISTA = minusta tuli hallituslainen vuodelle 2014! Olin jo pidempään ajatellut, että eiköhän se olisi jo aika asettaa omat orretkin kekoon, sillä olen jo pidempään halunnut osallistua SMY:n toimintaan entistä enemmän. Omaksi hommakseni yhdistyksessä valikoin yhdistyksen kotisivujen päivityksen ja olen todella tyytyväinen valitsemaani polkuun, sillä sisälläni pielee pieni nörtti.

Meillä myös kasvatellaan masuja! 11.09 Satukallion Ilmarinen muutti Kleopatran kanssa asumaan ja Kleopatralla oli kiima/astuminen havaittiin 21.09. Kleopatran vatsa kasvaa jo silmissä ja paino on alkanut merkittävästi nousemaan ja ruokahalu siinä samassa! Kleo on heti kerjäämässä aamulla kun herään, päivällä kun palaan takaisin kotiin ja illalla kun menen nukkumaan ruokaa heti paikalla naaman eteen, vaikka häkissä olisikin kokoajan tarjolla vettä, heinää, Altromin pellettiä ja sekalainen laari tuoreruokaa. Nakuliili ei todellakaan jätä epäselväksi että siellä vatsassa ei olisi mitään.
Kleopatra 24 vrk

Meillä on myös toivottavasti tiedossa loppuvuodesta ensimmäinen sheltie poikue. Olen yhdistänyt Piatin ja Amarylliksen, mutta astumista en ole päässyt havaitsemaan. Amarylliksen paino on myös ruvennut nousemaan ja todella toivon, että Amaryllis olisi tiineenä Piatille. Tytölläni on niin paljon karvaa, että paljaalla silmällä on lähes mahdotonta huomata mahan kasvua, joten saan vaan toivoa että en kuvittele omiani. 

Piatille ja Amaryllikselle oli kasvattaja leikannut kesätukat, joten en niitä enää rupea lyhentelemään. Omasta mielestäni pitkäkarvaisella marsulla kuuluu olla sitä turkkia, jopa klipattuna. Piatin turkin kasvua olen tässä silmä tarkkana seuraillut, sillä olen suunnitellut ilmoittavani poitsun Lahden Grand Galaan klipattuun luokkaan. Pitää vielä tovi miettiä, viitsiikö tuota tukkajumalaa viedä ihmisten ilmoille.

Uusista tulokkaista myös parin viikon takaista kuvamateriaalia. 
 

5 kommenttia:

 1. Onnea kovasti!:) Keitä olet muuten ottamassa Grand Galaan?:D

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi kiva blogi mulla on tuore blogi jossa kerron marsuistani siinä ei vielä ole paljoa postauksia mutta alotin vasta :) mun blogi TaukkijaTsoukki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käun vilkaisemassa blogiasi ja rupean seuraamaan mikäli postauksia alkaa ilmestymään. :)

   Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.