Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

tiistai 3. syyskuuta 2013

Marsuja.. Mitä!?

Ensin niitä oli yksi, sitten tuli toinen ja kolmas... Ja nyt niitä on jo viisi!?

Eilen meille saapui suoraan Ruotsista Annukka Juntusen kuljetuksella Lena Tyskiltä, Vibys marsulasta kaksi Black/White sheltietä. Kiitos Annukka!
Oikeanpuoleinen on uros, Ruotsin Muotovalio SCH Vibys Piatti.
Ruotsissa sijoittunut ROP/Junior ROP x 6, sertejä 10, BIS2 x 1, BIS3 x 1 ja BIS4 x 1.
Piatista olen suunnitellut itselleni klipattuun luokkaan näyttelykaveria, kunhan pojan kesätukka tuosta alkaa kasvamaan.

Vasemmanpuoleinen on naaras, Ruotsin Muotovalio ja vuoden 2012 Ruotsin paras sheltie ja Ruotsin vuoden voittaja 6. paras (700 pistettä). BIR-12 SCH Vibys Amaryllis.
Ruotsissa sijoittunut ROP/ROP Junior x 10, ROP/ROP junior2 x 4, sertejä 15, BIS1 x 2, BIS2 x 2, BIS3 x 2 ja BIS4 x 1.

Ulkomailta marsuja tai ihan mitä vain muitakin eläimiä ostetaan lähes sokkona. Näitä marsuja tuli odotettua viikkoja ja pidettyä taikauskoisuuden takia pokkaa kunnes eilinen kruunasi sen kaiken odotuksen. Sain käsiini hyvässä kunnossa olevat sheltiet, jotka olivat todella massakkaat.
Marsut olivat viettäneet koko kesän ulkona, joten olivat hyvällä tavalla myös sen näköisiä. Molemmilla on itseäni miellyttävä turkinlaatu ja lähes sellainen mikä omasta mielestäni sheltiellä kuuluu olla. Tätä voisi melkein sanoa uudeksi aluksi sheltieiden parissa, sillä sheltiet ovat rotuna se mun juttu.

Tässä ovat mun ensimmäiset jalostuseläimet, jotka ensisijaisesti ostin lemmikiksi eli toisinsanoen "kasvatuksen" aloituseläimet. Myöhemmin ja paremmalla ajalla otan Piatista ja Amarylliksestä parempia kuvia! Nordic Championship Show, eli Pohjoismaiden kansainvälinen marsunäyttely kutkuttaa aivan nurkan takana ja täällä ollaan jo valmiina Kleopatran kanssa Kleon viimeiseen näyttelyyn ennen mammalomaa.


6 kommenttia:

  1. Voi että, kuinka suloisia ovatkaan! :) Onnittelut ja tsemppiä tulevaisuuteen!

    VastaaPoista
  2. Onneaa uusille ihanille marsuille ja zemppiä!!! :)

    VastaaPoista
  3. Oi, en ihmettele miksi ovat pärjänneet näyttelyissä! Ovat hyin kauniita marsuja, onnittelut uudelle omistajallekkin :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.