Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Suttuisasta siistiksi

Varmasti moni tietääkin, että normaalisti meillä siivotaan marsujen häkki loppuviikosta, eli torstaina tai perjantaina. Noh, tällä kertaa itse omistaja päätti ylimääräisen energian takia ruveta keskellä viikkoa puunaamaan marsulaa suttuisasta kiiltämän puhtaaksi. Koko projektin toteuttaessa meni reilut kaksi ja puoli tuntia yhteensä aikaa. Ajattelin käyttää vapaa-aikani hyödyksi ja annoin marsuille mahdollisuuden juosta lattialla koko siivouksen ajan. Menin sitten kääntämään selkäni hetkeksi ja kappas! Valeria oli kiivennyt jätesäkkiin. Voih, näky oli niin naurettava ja oli sääli kun minulla oli kameran sijaan kauhallinen likaisia puruja käsissä. Ei siinä oikein auttanut mikään muu kuin heivata kauhallinen sivuun ja noukkia pikkuinen vipeltäjä jätesäkistä takaisin lattialle vipeltämään. 

Laiskimmille liikkujille tällainen hyötyliikunta on ehdottomasti päivän pelastus, sillä hikihän tuossa nousee otselle itsekullekin kun tulee kyykisteltyä ja noustua vuoronperään. Ei ainakaan tarvitse lähteä päivän päätteeksi sen pidemmälle lenkille, kun on tullut harrastettua ihan hyötyliikuntaa neljän seinän sisällä. Näin keväällä nimittäin harvoin ketään huvittaa lähteä ulos masentavan märän sään takia. 

Tällaisissä tunnelmissa tytöt valmistautuivat siirtymään jaloittelemaan. He eivät voineet edes aavistaa, että pääsisivät jo keskiviikkona uusiin pahnoihin.
Puhdas häkki kaikessa kokonaisuudessaan.

Tytsyt olivat ihanan rentoutuneita päästessään puhtaaseen häkkiin. Pienen peuhaamisen jälkeen asettuivat molemmat mukavasti aloilleen omille lempipaikoilleen ja omistaja sai siivouksen jälkeen rentoutua ja mikä parasta, puhdasta tuli!

21 kommenttia:

  1. Voi että, mikä häkki. Ihanan kotoisa! Voisin kans hankkia marsuille kaikenlaista tonne häkkiin, kun se on nyt aika tyhjä. Meillä on kyllä kankainen putki ja "mökki" niille, mutta nyt en tiedä, missä ne on, kun ne kerran pyykkiin laitoin ja äiti ne on johonkin hukannut.. :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!
    Suosittelen hankkimaan erilaisia virikkeitä marsujen iloksi häkkiin. Eivät niiden tarvitse olla mitenkään sen ihmellisempiä tai edes kaupasta ostettuja, sillä itsetehdyt tai kotitekoiset virikkeet on aina yhtä hyviä. :) Voi, toivottavasti hävinneet tavarat löytyvät.

    VastaaPoista
  3. Hassua, tuli tempaistua ihan vastaavat ja siivottua hetki sitten marsujen asumus, vaikka tavallisesti meilläkin tämä tehdään perjantaisin. :)

    VastaaPoista
  4. Teidän marsut on kyllä ihania, niin söpöjä <3

    VastaaPoista
  5. nää marsut on ihan supersulosia ♥ :3
    Ite myös joskus keskellä viikkoa pistän hihat heilumaan ja se on parasta kun näkee miten ne nauttii kun pääsee puhtaaseen häkkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piristi ihanasti päivää tällainen kommentti.

      Tällaiset asiat tuovat iloa harmaaseenkin päivään, kun saa nähdä pienen kuikelon ilon niin alkaa ihan hymyilyttämään. :)

      Poista
  6. Voi että! Onpas sulla suloisia marsuja!(: Mukavan kotoisan näköinen häkki!:3
    Onko noin pitkäkarvaisten marsujen turkki vaikea pitää hyvässä kunnossa?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!
      Ei se ole sen vaikeampaa kuin lyhytkarvaisenkaan, kunhan leikkaa turkkia säännöllisin väliajoin mitään ongelmaa ei pitäisi tulla.

      Poista
  7. Saisinko kysyä, että miten bloggerissa saa oman nimen kohdalla näkymään pelkästään etunimen ja miten saa estettyä lukijoidenn näkemästä omaa tiliään niin kuin sinulla?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Kirjoitat blogiasi varmaan Google+ nimimerkillä? En ole varma onnistunko auttamaan, sillä itselläni Google+ ja blogger-käyttäjä ovat täysin erilliset.
      Käyttäjätunnuksesi asetuksia pääset muokkaamaan: http://www.blogger.com/edit-profile.g

      Mikäli haluat päästä piilottamaan etunimen: Käyttäjätiedot -> Näytä nimi ja muokkaa nimeä.

      Muilta käyttäjiltä profiilisi esittelyn saat estettyä: Tietosuoja -> Jaa profiili. Eli poista ruksi "Jaa profiili"-kohdasta.

      Poista
    2. Kiitoksia paljon vastauksestasi, nyt sain sen toimimaan.(:

      Poista
  8. Kivanoloinen blogi, tykkään varsinkin ulkoasusta ja kuvista :) Kiva jos kurkkaisit www.munomatosisoma.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Todella kiva blogi ja ihanat marsut! Sait uuden lukijan. (:

    VastaaPoista
  10. Aivan ihastuttavia marsuja <3 mulla on 2 lemmikkikaupan tyttöö, toinen semmonen ihanaluonteinen ihmisrakas sileekarvanen kirjava ja toinen niiiiiiin pop diva täysvalkonen rusetti ja luonne niin leuhka että huh huh! :'D noi siun marsut on kyllä todella kauniita <3 varmaan mahtavaa ku saa tota marsuhommaa harrastaa ihan kunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanan piristävästä kommentista! Pistää ihan hymyn huulille. :) Olisi ihanaa kuulla sun pikkuisista jopa enemmän!

      Poista
  11. Olis upeeta jakaa tätä marsu asiaa siun kanssa ja kuulla sunkii marsuista lisää!!! Jotenkas... sähköpostien vaihto? :D rupeen seuraa blogias <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiinnostuksesta blogiani kohtaan! Vastaan viimeisimmän postauksen kommenttiin paremmin. :)

      Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.