Sadetakin Suojassa Etusivu Marsut Omistaja Näyttelyt Poikueet Myynnissä Linkkilista Yhteystiedot Image Map

tiistai 13. syyskuuta 2011

Petenkoiratarvike tilaus

Eilen suunnittelin tilaavani Petenkoiratarvikkeesta lisävarusteita häkkiin, ja tänään ne tuli tilattua. Petenkoiratarvikkeeseen oli tullut aivan ihania uutuuksia!

Minulla on kauan ollut tarvetta lisärampille, sillä näitähän ei voi olla liikaa. Kuvasta saa sellaisen vaikutelman etä ramppissa on erilainen kiinnitys kuin häkin mukana tulleissa, ja niinhän se tosiaan on. Häkissä tulleita ramppeja ei saa muuhun kuin tasoihin kiinni, mutta tämän rampin saa nähtävästi häkin oveenkin kiinni. Saa nähdä minkälainen kiinnitys systeemi tuossa on.

3. kpl rampin päällysteitä
Saa nähdä kuinka hyvin kestävät raakaa käyttöä.

Tuotekuvauksesta saa sellaisen vaikutelman että kyseiset suojat olisivat suhkot kestäviä, mutta sen näkee sitten käytön yhteydessä. Olen kyllä hyvin tyytyväinen että rampin päällysteet ovat konepestäviä ja rumpukuivattavia.

Tuotekuvaus:
"Critter Nation ja Ferret Nation häkkien ramppeihin kiinnitettävät suojat. Suojaa lemmikisi jalkoja, luistamaton pehmeä materiaali. Konepestävä ja rumpukuivattava. Koko 46 x 13.6 cm."

Minua oli kauan vaivannut se että häkin laidoista purut tippuivat alas, mutta kiitos! Tähän löytyi ratkaisu. Petenkoiratarvikkeeseen oli ilmestynyt reunakoroke. Tilasin näitä 2. kpl. Juuri tämä on tilaukseni koho kohta, sillä odotan näiltä tuotteilta kunnon toimivuutta.Ja nyt sitten odottelemaan että nämä tulevat postiin (:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.