lauantai 7. tammikuuta 2012

Kaltereiden pureminen

Märkärotta :'D
Tämä on luultavasti tuttua jokaiselle marsun omistajalle. Marsu on sellainen lemmikki että ruuan eteen tehdään ihan mitä vain, millään muulla ei ole mitään väliä kunhan saa ruokaa, mutta joskus se ruuan kerjääminen on omistajasta ikävää. Tämä tapa on nimittäin 'kaltereiden pureminen'
Aivan jokaisella marsulla ei tätä tapaa ole, mutta luulen että jokainen marsuharrastaja on tavannut harrastuksensa aikana edes yhden kaltereiden purijan. Noh, tähän ongelmaan löytyy kyllä ratkaisu, mutta se ei ole pitkäkestoinen.

Meillä oli nimittäin testissä etikka. Etikka on vaaratonta, mutta pahanmakuista ja hajuista. Tämä haju sai erityisesti marsun välttelemään kaltereiden läheisyydessä oloa, mutta tehon hävittyä marsu uskalsi taas pureskella kalteria. Siispä nuo kaltereiden pureskelun estämiskikat ovat vähän voittamattomia.

Meillä tämä kaltereiden pureskelu ei ole hirveän yleistä, sillä toinen marsuista ei sitä tee ollenkaan. Kun taas toisella on tapana käyttää tätä samaa tapaa aina iltaruokinnan yhteydessä tai silloin kun sitä ruokaa on aivan pakko saada.

2 kommenttia:

  1. Hih, aivan ihana kuva! (: En tiennykään, että pk marsuilla on noinkin pitkä ja hieno turkki! Täälläkin ollaan haluttu marsuja jo pitkään, mutta olennaista-han on vain se, että aika + raha pitäisi sovittaa yhteen. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä mukavaa kuulla! Toivottavasti saat hankkia joskus aivan omat kuikelot, sillä ovat nämä sen arvoisia lemmikeitä vaikka pitää itsekin sanoa että rahaa ja aikaa kuluu rutkasti : )

      Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.