torstai 29. joulukuuta 2011

Mitä uusi vuosi tuo tullessaan?

Pian vietämme uutta vuotta ja se tietää sitä joka vuotista rakettien paukuttelua. Osalle koirista se saattaa olla ikävää mutta entä sitten nämä pikku jyrsiämme? Meillä joka vuosi marsut ovat suhtautuneet rauhallisesti raketteihin, eivät ole olleet moksiskaan vaikka ikkunoiden lähistöllä häkit sijaitsevatkin.

Mites sitten uuden vuoden lupaukset? Oletteko jo suunnitelleet etukäteen vai onko vielä asia mietintämyssyssä. Noh, itse olen jo omani päättänyt ja toivon että saisin edes tämän lupauksen pidettyä mutta valitettavasti en sitä vielä mene paljastamaan, sillä eihän se silloin tule pidettyä. Mutta toivotaan että sanonnan mukaan "Uusi vuosi, uudet kujeet" tulee pitämään meidän porukalla paikkansa.

Eilen illalla olin touhuamassa normaalia myöhemmin marsuhuoneessa. Yleensä siihen aikoihin marsuhuoneen valot olisivat jo sammutettu ja marsuille annettu iltaruuat. Noh, minä innostuin kuvaamaan Valerian normaaleja iltatouhuja, joita tulee seurattua melkein joka ilta, muttei ihan näin myöhään. Oma mamman kulta oli tapansa mukaan vilkas ja seurankipeä kuvatessani ja vierähtihän siinä tunti jos toinenkin. Ohessa kooste illan "Valerian touhuista"

Suosittelen katsomaan HD:nä tai suoraan täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.