lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!

Miten meillä marsujen joulua vietetään?
Näin joulun kunniaksi marsut saavat tuplasti tuoreita ja heinää, myös enemmän huomiota kuin normaalisti, sillä vietän jouluni perheeni kesken niin minulla on myös aikaa hoitaa marsuja.
Tänä vuonna marsujen joululahjat tulivat Zooplus tilauksen mukana, joten niistä paremmin esittelyä aikaisemmista postauksista. Pari tavaraa on ollut jo käytössä mutta puolet tulleista tavaroista odottavat käyttöä laatikossa.

Tänään annoin häkkien siivouksen yhteydessä Valerialle itse neulotun puna-keltaisen putken. Valeria ainakin näytti tykkäävän. Valerian lemppareita ovat yleensä olleet nuo neulotut pesät, Savannah taas ei ole välittänyt niistä pahemmin, ei ole ehkä älynnyt niiden ideaa.

Kuvassa Valeria ja hänen uusi putkilo. Valeria unohti pepun ulos ;)
Valeriaa alkaa jo nukuttamaan näin aamusta, taisi olla jo päikkäreiden aika

Pienten päikkäreitten jälkeen tuli nautittua Oxbow Cavy Performance pellettiä ja ulkoa haettuja kuusen oksan neulasia

Rauhallista joulun aikaa jokaiselle karvanaamalle ja vähän kaljummille tapauksille! :)

2 kommenttia:

  1. Voi että Valeria on kaunis! Onko se vähän pienempi kun sava? Näyttäisi ainenkin kuvista?:)

    VastaaPoista
  2. Juu, Valeria on sirompi tapaus. Sava on oikeastaan normaalia isompi sheltie. Ne ei yleensä niin isoja ole, sillä pitkikset on yleensä hyvin pieniä verraten esim. karkeakarvaisiin marsuihin.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.