keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kaksi kauneinta ja 100 lukijaa ♥

Otin tavoitteekseni noin. pari päivää sitten totuttaa tytöt toisiinsa ja nyt voin sanoa, että viimeinkin onnistuin siinä!

Savannah ja Valeria asustelevat nyt ja vakituisesti samassa häkissä sulassa sovussa. Olen niin tyytyväinen itseeni sekä marsuihini, sillä mun piti ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa marsut samaan häkkiin ja antaa niiden selvittää välinsä keskenään. Olen niin herkkä ihminen, että hampaiden kalistelu ja pienikin purun lento toisen jahdatessa toista raastaa mun mieltä, mutta nyt kun tytöt ovat saaneet hierarkin selville näyttäisi tästä parempi ja uusi alku hyvälle ystävyydelle avautuvan ja kuulunhan se sanontakin: "Kaksin aina kaunihimpi" ja olen ehdottomasti samaa mieltä tämän kaksikon suhteen tässä.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Savannah olisi se häkin pomo eikä Valerialla vaikuttaisi olevan mitään asiaa sen tavoitteluun. Onneksi kuitenkin Valeria on osoittautunut alistuvaksi osapuoleksi, joten marsupalloilta ja  ruhjeilta ollaan säästytty. Savannahin pomottelusta ja alistamisesta huolimatta näyttää erityisesti Savannah olevan kiintinyt Valeriaan. Toinen kun yrittää hellästi hyväillen nuolla Valerian korvia ja sukia turkkia, mutta alistuvana osapuolena Valeria väistää yleensä Savannahia alistamisen pelkona. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että näiden laumaelämä alkaa sujumaa tulevaisuutta kohti päivä päivältä aina vaan paremmin ns. omistajan silmin. 

Ajattelenko minä, vai näyttävätkö he kauniimmilta yhdessä? :)

Ja kiitos teille 100 lukijalle. En olisi ikinä uskonut, että teitä kertyy noin monta! Vastahan teitä oli 5 ja sitten 50 ja nyt jo 100. Toivottavasti jokainen lukija on tullut jäädäkseen lukemaan meidän kuulumisia :) 


4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa! Onko ne ennen edes nähneet toisiinsa?

  Kyl ne on kauniimpia kahestaan<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ovat he, mutta jostain kumman syystä laumaelämä ei ole aikaisemmin alkanut sujumaan tai sitten itse olen ollut niin herkkä, että olen pelännyt että niiden välien selvittely johtaa marsupalloihin ja ruhjeisiin. Onneksi kuitenkin näin ei käynyt. Ovathan nuo kuitenkin naaraita niin tuollaisilta tappeluilta pitäisi säästyä, muttei se ole aina varmaa. :)

   Poista
 2. Kiva että vihdoin pääsivät viettämään laumaelämää! Ja kyllä, ovat ne kauniimpia kaksistaan :) Niinkuin marsujen kuuluukin olla, kaverin kanssa ne on onnellisempia! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki täyttä totta. Näin on aina parempi :--)

   Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.