sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kaunis sunnuntai ♥

Meillä täällä Espoossa vietettiin ihanan aurinkoista aamua ja päivää, vaikkakin eilen satoi lunta ja nyt paistoi aurinko täydeltä taivaalta. Toivottavasti tällaisia ihania päiviä tulee myös tulevaisuudessa!
Tänään klo. 11 aikoihin aloin touhuamaan marsuhuoneessa. Tapani mukaan olen joka sunnuntai pitänyt häkkien siivouspäivän ja en tänäänkään tehnyt poikkeusta tapaani.
Savannah lähettelee lukijoille aamuterkkuja likaisten heinien joukosta.
Aikaisemmin pidin häkkiensiivouksen keskiviikkoisin, mutta viikolla olen niin kiireinen että aloin pikku hiljaa siirtää siivousta arkipäivistä myöhemmäksi ja sunnuntaihin se sitten jäi. Sunnuntai on siitä mukava päivä, koska silloin on jo viikonlopun kiireet eletty joten on aikaa antaa vähän marsuille sitä omaakin aikaa, sillä itselläni ainakin harvoin on sunnuntaisin muita menoja. Voiko mukavampaa ajanvietettä olla kuin istua kotona ja hoitaa marsuja.
Tämä kuva on otettu klo. 11:49, joten juuri samoihin aikoihin kuin menin marsulaan ensimmäisen kerran tänään. Savannahin ilmeestä varmaan huomaa että hänet on juuri herätetty makoisten unien jälkeen, prinsessahan tarvitsee kauneusunia kaunistuakseen, heh ;D
Savannahin likainen häkki.

Savannahin puhdas häkki. 
Näyttää paljon paremmalta kuin likainen, eikös?
                                                                     Valerian puhdas häkki.

Ja tältä näytti lopputulos. Ihan perus siivous tällä kertaa, mutta ainakin marsut olivat tyytyväisiä päästessään tutkimaan omia siivottuja häkkejään.

Häkkien siivouksen lisäksi minulla oli tarkoitus pestä molemmat marsut pitkästä aikaa, mutta sitten päätinkin pestä vain Savannahin tänään koska ajattelin jättää Valerian pesemisen maanantaille. Vaikka monille tuttukin sanonta sanoo: “Älä jätä sitä huomiselle minkä voit tehdä tänään”
Sitten olikin Savannahin aika päästä kunnolla kameran eteen ja tässä pari otosta tältä päivältä.
Pesusta hymysuin me tullaan~
Meillä maisteltiin myös vähän kissanruohoa.

7 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia Savannahista! :) Onko muuten Valeria ja Savannah eri häkeissä ?

  http://tinttu-myguineapigslife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ui ihania kuvia:)
  Toivoisin todella videopostausta tai jotain sen tyylistä, missä voisi esim. kuvata marsua(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Videopostausta olenkin suunnitellut aikaisemmin, kertoisitko hieman tarkemmin, sillä taidan käsittää ehdotuksen monellakin eri tavalla, tarkoititko siis sellaisia joissa olen kuvannut marsuja vai sellaisen joissa näytän miten kuvaan marsuja? :--)

   Poista
  2. Sellaisen jossa olet kuvannut marsuja kun ne vaan tekevät mitä sattu:)

   Poista
 3. Tosi kivat asumukset! Miksi muuten ovat eri häkeissä? Käy toki kurkkaamassa meidänkin blogiamme! :)

  marsviinerit.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tytsyt asuivat jo poikasesta lähtien omissa asumuksissaan näyttelyuran takia, sillä kaveri olisi syönyt toisen turkin ja siinä olisi samantien mennyt näyttelyura UML-luokassa.
   Tällä hetkellä ovat molemmat (tai ainakin toinen) niin erakkoja, etteivät tule keskenään toimeen, mutta tärkeinhän on se että hajut haistavat ja äänet kuulevat.

   Poista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.