torstai 15. syyskuuta 2011

Torstai

Tänään saapui Petenkoiratarvikkeesta tilaamani tuotteet. Tavarat saapuivat kotiinkuljetuksella todella hyvissä paketeissa. Petenkoiratarvike toimitti tilaamani tuotteet todella nopeasti: tiistaina tilasin ja keskiviikkona maksu oli vastaanotettu ja tänään ne sittein sain käyttöön.

Tavaroihin en voi muuta olla kuin tyytyväinen. Reunakorokkeet vaikuttivat sekä ulkonäöltään että laadultaan todella kestäviltä, nyt ei toivon mukaan lattialle tipu ylimääräisiä puruja.

Lisärampin mukana tuli yksi rampin päällinen, eikä tuotekuvauksessa mainittu asiasta mitään, ylimääräinen päällinen tuli kyllä yllätyksenä. Myös lisärampissa on paljon parempi kiinnitys menetelmä kuin häkin mukana tulleissa + ramppi on pitempi kuin häkin mukana tulleet rampit.
Fleece rampin päälliset ovat aivan ihania, sekä tuntuvat että näyttävät hyviltä. Toivottavasti kestävät marsujeni raakaa käyttöä.

Lopuksi vielä tänään otetuista kuvista pari kappaletta.. Itseni mielestä häkki näyttää nyt hyvältä. Mitä mieltä muut ovat?
Tavarat paketissa
3. kpl rampin päällysteitä
Savan häkki.
Valerian häkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.