torstai 25. elokuuta 2011

Koulukirjoja laukku pullollaan

Tässä on jo viikko kannettu koulukirjoja selkä vääränä koulusta kotiin ja kodista kouluun. Olenko ainoa ihminen, joka vihaa kympin aamuja? Ei sillä että saisi nukkua pitkään vaan syy on se että harvoin kympin aamuina, tai oikeastaan koskaan saa laitettua pyörää mihinkään hyvälle paikalle. Vihaan tätä systeemiä, sillä mun lempipaikat on aina silloin varattu, eikä jää paljoa valinnan varaa mihin sen pyörän laittaisi. Ja nyt ajattelette että pyörän paikalla ei ole mitään väliä, voi kyllä vain on.

Asiasta toiseen -> Eilen saapui postiin kauan odotettu itse suunnittelema hupparini. Paketin perille pääseminen kesti aivan liian kauan. yhteensä seitsemän päivää ,mutta loppu tulokseen olen hyvin tyytyväinen. Sillä huppari tuntui oletettua paremmalta! avatessani paketin luulin että huppari olisi paljon huonokuntoisempi mutta painatushan oli suoraan sanottuna täydellinen. Huppari on valmistettu saksassa ja marsun olen tehnyt photoshopilla. Luulin, että kuva tulisi näyttämään aivan hirveältä mutta erehdyin, vai mitä te pidätte?

Hupparin suunnittelu vaihe:

Huppari päällä:
Hupparissa siis komeilee oma lempinimeni ja marsu roduista parhain, tietenkin sheltie.

4 kommenttia:

  1. Ihana huppari! :3 Tykkään tosta kuvasta, just sopivan pelkistetty mutta kuitenkin sellanen josta tajuaa kyllä heti mistä eläimestä on kyse : D

    VastaaPoista
  2. Ooi! Upea, paljonko maksoi? :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja asiattomat kommentit poistetaan automaattisesti. Ethän siis vaivaudu käyttäytymään huonosti.